Izvor: Tanjug
02.04.2022 u 08:41
0

NOVI POKUŠAJ EVAKUACIJE: Crveni krst ponovo u opkoljenom Mariupolju

Međunarodni komitet Crvenog krsta ponovo će danas pokušati da izvede evakuaciju civila iz Mariupolja pošto je juče njegov konvoj morao da se vrati nazad zbog nemogucnosti da nastavi put.

Tim Crvenog krsta planirao je da izvede konvoj sa oko 54 ukrajinskih autobusa iz vozila iz opkoljenog Mariuplja gde je, po procenama, ostalo oko 160.000 ljudi, prenosi BBC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Evakuaciju su odobrile i ruska i ukrajinska strana, mada se na važnim detaljima još uvek radi kao što su tačno vreme i destinacija konvoja koja će biti na nepoznatoj lokaciji u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter