Izvor: BSC Happy
21.03.2023 u 22:44
0

OBUČAVAJU SE ZA NAORUŽANJE KOJE NEMAJU: Ukrajinci na obuci u SAD!

Ukrajinski vojnici su na različitim obukama širom Sjedinjenih država. Ovog puta, u fokusu je 65 vojnika na obuci za odbrambene raketne sisteme.

Izlivanje iz vozila boje peska i brzo postavljanje lansera bili su neki od 65 ukrajinskih vojnika koji su od januara obučavali na postrojenju kako da koriste odbrambeni raketni sistem za praćenje i obaranje neprijateljskih aviona. Američki vojni zvaničnici pozvali su novinare iz cele zemlje i Evrope.

Raketni sistem Patriot, koji još nije raspoređen u Ukrajini, posebno je koristan za odbranu naseljenih centara i kritične infrastrukture.

NEMA IGLA GDE DA PADNE: Ukrajini još 31 američki tenk!

Očekuje se da vojnici napuste Oklahomu u narednih nekoliko dana na dodatnu obuku u Nemačku pre nego što se rasporede u Ukrajinu sa raketnom baterijom Patriot koja obično uključuje šest mobilnih lansera, mobilni radar, generator struje i centar za kontrolu angažovanja.

Vojni zvaničnici nisu dali tačan vremenski okvir kada će raketna baterija biti raspoređena u Ukrajinu.

Ali portparol Pentagona je rekao da će to biti brže nego što je prvobitno planirano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter