Izvor: BSC Happy
21.03.2023 u 22:27
1

„NE DAMO TRAMPA“: Njujorški radnici digli barikade u znak podrške Trampu!

Radnici su u ponedeljak podigli barikade oko zgrade suda na Menhetnu dok se Njujork pripremao za moguću optužnicu protiv Donalda Trampa zbog navodne isplate novca porno zvezdi Stormi Danijels tokom njegove kampanje 2016.

Tramp je u subotu pozvao svoje pratioce na društvenim mrežama da protestuju protiv onoga što je rekao da je njegovo hapšenje.

„HAPŠENJEM TRAMPA ĆEMO GA POBEDITI“: Bajden u panici!

U svom pozivu na proteste, Tramp je izrazio zabrinutost za sprovođenje zakona da bi pristalice mogle da se uključe u nasilje slično napadu na američki Kapitol u Vašingtonu 6. januara 2021.

U strahu od zamke, međutim, nekoliko ekstremno desničarskih grupa odlučilo je da ne posluša njegov poziv, kažu bezbednosni analitičari.

Velika porota, koja je saslušala dalja svedočenja u ponedeljak, mogla bi da podigne optužnicu već ove nedelje.

Tramp, koji ponovo traži republikansku nominaciju za Belu kuću 2024. godine, predvideo je da će biti uhapšen u utorak.

ŠTA ĆE SE DESITI AKO OVE NEDELJE UHAPSE DONALDA TRAMPA? Ove detalje o navodnoj aferi niste znali!

Velika porota je u ponedeljak saslušala svedoka, advokata Roberta Kostela, koji je rekao da je Trampov bivši fikser Majkl Koen obavio isplate tihog novca bez Trampovog učešća. 

Oko 44 odsto republikanaca kaže da bi trebalo da odustane od predsedničke trke ako bude optužen, prema sedmodnevnoj anketi Rojters/Ipsos koja je zaključena u ponedeljak.

Istraga okružnog tužioca Menhetna Alvina Brega jedan je od nekoliko pravnih izazova sa kojima se Tramp suočava.

Njegova kancelarija nije odmah odgovorila na zahtev za komentar.

ILON MASK PORUČIO: „Ukoliko uhapse Trampa, to će biti početak njegovog reizbora“

Koen je 2018. priznao krivicu za kršenje federalnog finansiranja kampanje vezano za njegovo organizovanje isplata Danijels, čije je zakonsko ime Stefani Kliford, i još jednoj ženi u zamenu za njihovo ćutanje o aferama koje su tvrdili sa Trampom. 

Tramp je negirao da je bilo kakvih takvih afera.  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NE DAMO TRAMPA“: Njujorški radnici digli barikade u znak podrške Trampu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter