Izvor: Informer
10.03.2024 u 10:13
3

OVE ZEMLJE SU NOVE METE RUSIJE: Oštra poruka Zaharove zabrinula mnoge

Pojava američkog nuklearnog oružja u severnoj Evropi neće ojačati bezbednost zemalja koje dobijaju ovo oružje, već će je oslabiti, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

– Ako se američko nuklearno oružje pojavi u severnoj Evropi, bezbednost zemalja u kojima se nalazi ovo oružje ne samo da neće biti ojačana, već će jasno da će biti oslabljena – rekla je Zaharova na brifingu u četvrtak.

Ona je naglasila da će i druge zemlje na kontinentu biti prinuđene da to uzmu u obzir.

– Ne morate biti vojni strateg da biste razumeli: takvi objekti će predstavljati izvor direktne pretnje i, naravno, neminovno će biti uvršteni na listu legitimnih ciljeva utvrđenih scenarijem direktnog vojnog sukoba između naše zemlje i NATO. I mi razumemo da je upravo to ono što se forsira prema SAD i njihovim satelitima – dodala je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVE ZEMLJE SU NOVE METE RUSIJE: Oštra poruka Zaharove zabrinula mnoge”

  1. Kako mi se cini Finska je upalila sveću sama sebi,pa bas traži da bude zbrisana sa lica zemlje kao jedna od Ukrajunskih žrtava,neka posluži ostalima za nauk, jer će svi koji pokušaju to isto,identično proći bez razlike.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter