Izvor: HAPPYBSC
10.03.2024 u 09:39
0

ONA JE OSVOJILA SRCE 93-GODIŠNJEG MEDIJSKOG MOGULA: Evo ko je Elena Žukova najnovija verenica Ruperta Mardoka, sa kojom po PETI put staje na ludi kamen(VIDEO)

Rupert Mardok (92) je spreman da veže brak peti put nakon što se verio sa svojom devojkom Elenom Žukovom. Penzionisani molekularni biolog, 67-godišnja rođena Ruskinja, upoznala je medijskog mogula na velikom porodičnom skupu čiji je domaćin bila njegova treća bivša supruga, Vendi Deng. Inače Žukova je majka Daše Žukove, bivše žene milijardera i vlasnika Čelzija Romana Abramovića.

Medijski mogul Rupert Mardok čvrsto veruje da starenje ne sprečava nekoga da pronađe novu ljubav.

Njegova kancelarija je u četvrtak saopštila da će se 92-godišnjak oženiti svojom 67-godišnjom devojkom, Elenom Žukovom, penzionisanim molekularnim biologom sa kojom je počeo da izlazi u leto, prema Njujork tajmsu (NIT).

To bi mu bila šesta veridba i peti brak.

Mardokov dramatičan raskid i ponovljene romanse postale su standardna hrana tabloida tokom njegove karijere, pojavljujući se na stranicama suparničkih tračeva i njegovih.

Evo svega što znamo o Mardokovoj novoj devojci.

Ko je Elena Žukova?

Elena Žukova, koja je poreklom iz Rusije, je penzionisani specijalista za molekularni dijabetes. Preselila se u SAD pred kraj Sovjetskog Saveza.

Govoreći za magazin Nev Jorker u septembru 2010, jednom je rekla da je njena porodica pripadala „uobičajenoj, normalnoj moskovskoj inteligenciji“.

Ova 67-godišnjakinja je prethodno tri godine bila u braku sa britanskim milijarderom rođenim u Rusiji, energetskim investitorom Aleksandrom Žukovom.

Zajedno, par je imao 42-godišnju ćerku, Dašu Žukovu, rusko-američku kolekcionarku umetnosti i filantropa. Njena ćerka je ranije bila udata za Romana Abramoviča, ruskog biznismena i bivšeg vlasnika fudbalskog kluba Čelsi.

Što se tiče posla, NIT napominje da je Mardokova nova verenica ranije radila na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu kao specijalista za molekularni dijabetes.

Venčanje

Vesti o Mardokovoj vezi sa Žukovom pojavile su se u aprilu prošle godine, samo četiri meseca nakon što je prekinuo dvonedeljni angažman sa konzervativnom radio voditeljkom En Lesli Smit.

Dejlimejl tvrdi da je Mardok rođen u Australiji prvi put sreo Žukovu na velikom porodičnom okupljanju koje je organizovala Vendi Deng, njegova treća bivša supruga, sa kojom je bio u braku 14 godina do razvoda od nje 2013. godine.

Prema NIT, koji citira predstavnika milijardera, pozivnice za Mardokovo sledeće venčanje već su poslate. Ceremonija će se održati u njegovom kalifornijskom vinogradu i imanju, Moraga, u junu.

Odlazak iz imperije

Najava Mardokove nove  veridbe stigla je samo pet meseci nakon što je objavio da napušta svoju medijsku imperiju, koju je osnovao nakon što je dobio prve novine od svog oca 1950-ih.

The Vall Street Journal, Foks Njuz,  Sky Njuz,  Australia i Harper Collins, izdavač knjiga, samo su neke od stotina lokalnih, nacionalnih i svetskih digitalnih novinskih kuća u vlasništvu Mardokove kompanije Njuz Corp sa sedištem u Njujorku.

Ovo letnje venčanje takođe prati 2023. godinu razočaranja medijske imperije, koja je uključivala nagodbu od 787,5 miliona dolara između Fok Nevs-a i Dominiona, kompanije za opremu za glasanje. Pravna bitka oko toga da li su mreža i njena matična kompanija namerno emitovali neobične i obmanjujuće tvrdnje da je Dominion deo šeme za nameštanje izbora u SAD 2020. razrešena je nagodbom.

Bloomberg izveštava da medijski tajkun ima impresivnu neto vrednost od 8,96 milijardi dolara.

Godine 2022. Mardok se razveo od svoje poslednje supruge Džeri Hol, bivšeg supermodela. Njegove druge prethodne supruge bile su medijski mogul Vendi Deng, bivša novinarka Ana Torv i stjuardesa Patriša Buker. Otac je šestoro dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter