Izvor: Happy BSC
11.05.2022 u 10:19
0

OVO JE EKSTREMAN POTEZ NATO PAKTA! Zaharova nikad jače udarila na ALIJANSU, a onda je pokazala prstom na ovu državu

Marija Zaharova je na donetu rezoluciju litvanskog Parlamenta o navodnim terorističkim aktivnosti Rusije, rekla da je to ekstreman potez jedne NATO članice.

„Želela bih da podsetim one zemlje koje su možda zaboravile ili su usvajale takve deklaracije, izjave, koje ne mogu da nazovem dokumentima, da su to ekstremni potezi, jer se drugačije ne mogu opisati. Sve te zemlje su članice NATO. Tokom proteklih decenija, više puta smo mogli da vidimo protivpravnu agresiju NATO, koja nije opravdana nikakvim pravnim razlozima“, poručila je Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodala je da su ovakve akcije Alijanse i njenih članica izazvale nove sukobe. Zaharova je prokomentarisala i izjave američkih vlasti da Vašington ne vidi „izvodljiv pregovarački put“ za rešavanje ukrajinskog sukoba.

ŠMIT JE VARALICA SA ZAPADA! Marija Zaharova izvređala Kristijana i stala na stranu REPUBLIKE SRPSKE (VIDEO)

„Mislim da se daju mnoge izjave, uključujući i pod uticajem promene u sadašnjem sastavu američke administracije. Ne treba se čuditi što se izjave daju u delovima, suprotne jedna drugoj“, kaže Zaharova.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da se kontakti Rusije i Ukrajine vezani za pregovore nastavljaju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter