Izvor: informer
26.03.2024 u 17:55
0

OVO NIJE TERORISTIČKI ČIN! GRAĐAVINSKE RADNIKE TRAŽE SONARIMA: Teretni brod srušio most

Spasilačke službe koriste sonare da pronađu šest građevinskih radnika koji su pali u vodu kad je teretni brod srušio most u Baltimoru.

Brod pod zastavom Singapura, podsetimo, udario je u stub mosta „Frensis Skot Ki“ oko 1.30 sati u utorak. Posada je uspela da pošalje poziv u pomoć pre nego što se most srušio i to je omogućilo zvaničnicima da zaustave saobraćaj. Na mostu se u trenutku pada nalazilo osam ljudi, dvoje su izvučeni iz vode, jedan je odbio medicinsku pomoć, a drugi je prebačen u bolnicu.Nejasno je šta je dovelo do pada.

EVROPA ĆE NESTATI U PLAMENU! BES ISIS-A ĆE SE SLITI U POTOCIMA KRVI: Izveštaj UN-a otkrio iz koje zemlje sve kreće!

 

 

Na snimku se vidi kako brod pada u mrak nekoliko sekundi pre sudara što ukazuje na nestanak struje. Prvi izveštaji ukazuju da je najmanje desetak automobila palo u vodu.

Kolaps će sigurno stvoriti logističku noćnu moru mesecima, ako ne i godinama za istočnu obalu, zatvarajući brodski saobraćaj u luci Baltimor i otežavajući teretni i prigradski saobraćaj.

 

EVROPA ĆE NESTATI U PLAMENU! BES ISIS-A ĆE SE SLITI U POTOCIMA KRVI: Izveštaj UN-a otkrio iz koje zemlje sve kreće!

FBI je isključio terorizam kao uzrok nesreće.

Brod sa kontejnerima Dali, dugačak skoro 300 metara, napustio je marinski terminal 00.24 da bi u 01.25 sati počeo da usporava i skreće sa kursa. Brod je krenuo ka prestonici Šri Lanke gde je trebalo da stigne 27. aprila. Nejasno je koji je teret bio u njemu.

Više od 30.000 vozila svakodnevno koristi most koji je otvoren 1977. godine.

Temperatura vode u utorak ujutru je iznosila oko 8 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter