Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 14:59
0

Peskov odbio da komentariše povlačenje ruskih snaga sa leve obale Dnjepra!

Portparol Kremlja Dmitri Peskov nije želeo da komentariše odluku ministarstva odbrane da se ruske trupe povuku iz regiona Herson na levu obalu reke Dnjepar i dodao da je to pitanje za njih.

„Nemam šta da dodam, kažem na ovu temu. Obratite se za ovo pitanje ministarstvu odbrane za neki dodatni komentar“, rekao je Peskov novinarima na konferenciji, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da se seća da je povlačenje trupa predložio general Sergej Surovkin, a da je odluku doneo ministar odbrane Sergej Šojgu.

IZ MOSKVE STIŽU PROVERENE INFORMACIJE: „Završeno prebacivanje vojske na levu obalu Dnjepra….“

Šojgu je 9. novembra naredio povlačenje ruske vojske sa desne na levu obalu Dnjepra, na predlog Surovkina, komandanta ruskih snaga na ukrajinskom frontu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter