Izvor: TANJUG
12.10.2022 u 08:10
0

PET EKSPLOZIJA ODJEKNULO JUTROS U CENTRU HERSONA! Aktivirani protivvazdušni sistemi

Pet eksplozija ođeknulo je jutros u ukrajinskom gradu Hersonu, objavili su ruski mediji, dodajući da su prema nezvaničnim informacija aktivirani protivvazdušni sistemi.

Herson, administrativni centar šire Hersonske oblasti, bio je jedan od prvih gradova koji je pao pod kontrolu ruskih snaga, nakon napada na Ukrajinu 24. februara, podseća Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivan Fedorov, svrgnuti gradonačelnik Melitopolja, koji je pod kontrolom ruskih snaga, naveo je na Telegramu da se čula snažna eksplozija u tom mestu.

ZAHAROVA IZJAVILA: Rusija još nije diplomatskim putem dobila predlog za pregovore sa Zapadom u Turskoj

Novinska agencija RIA Novosti izvestila je da je naprava eksplodirala u blizini gradske pijace i da nije bilo žrtava.

Ukrajinska državna televizija javila je da su se danas u ranim jutarnjim satima čule eksplozije u ukrajinskim gradovima Nikolajev i Zaporožje, dok su se sirene za vazdušni napad oglasile u prestonici Kijevu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter