Izvor: Espreso
03.11.2021 u 19:43
0

PIJAN UKRAO KOMŠIJI KAMION SA KROMPIRIMA PA SE PROVOZAO PO SELU: Čeka ga paprena kazna!

Nesvakidašnji incident dogodio se u ukrajinskoj Černici u oblasti Rivne kada je jedan seljanin ukrao od komšije kamion sa krompirom i njime se vozio po selu, tek onako iz zabave, saopštila je policija.

PROČITAJTE JOŠ:Pentagon upozorava da Kina povećava nuklearni arsenal

Kako se navodi, muškarac, prodavac krompira vratio se sa terena i parkirao kamion ispred kuće, kada je njegov 35-godišnji komšijia seo za volan i provozao se pola sata, pre nego što se zakucao u bager.

Policiji je rekao da je to učinio iz šale, a merenjem alkotestom utvrđeno je da je imao blizu dva promila alkohola u krvi, prenosi Unian.ua.

Šala će ga međutim skupo koštati, pošto mu osim novčane kazne za vožnju u pijanom stanju preti i kazna do pet godina zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter