Izvor: Informer
11.10.2023 u 16:14
0

POBIĆEMO VAS SVE DO JEDNOG: AMERIKANCI POSLALI PORUKU HEZBOLAHU – SPREMA SE PAKAO!!!

SAD i saveznici upozorili su libansku militantnu grupu Hezbolah da ne eskalira sukob u Izraelu, jer SAD imaju na raspolaganju vojna sredstva za potencijalno odvraćanje širenja ratnog sukoba, preneo je danas CNN, pozivajući se na neimenovane visoke američke zvaničnike.

Kako navodi američka medijska kuća, visoki zvaničnici administracije u ovom trenutku ne veruju da će se Hezbolah pridružiti Hamasu u ratu protiv izraela, iako smatraju da upozorenja poput ovog imaju efekta, uprkos tome što je došlo do određenih eskalacija na granici Libana i Izraela.

SAD šalju poruku Hezbolahu da se kloni sukoba preko brojnih kanala, uključujući libansku vladu i predsednika libanskog parlamenta koji je saveznik Hezbolaha, Nabiha Berija.

I Francuska je prenela Hezbolahu, na zahtev Izraela, da se moraju držati podalje od rata i da ne eskaliraju dalje ili će Izrael značajno odgovoriti, što je učinjeno u koordinaciji sa SAD, rekao je jedan od izvora.

CIA OPTUŽILA PALESTINCE DA SU OBEZGLAVILI 40 BEBA!!! NAJVEĆA LAŽ U ISTORIJI PROPAGANDE RAZOTKRIVENA!

“Zapadni saveznici koji imaju neformalne veze sa Hezbolahom preneli su neke poruke“, potvrdio je neimenovani zapadni diplomata, dodajući da odgovor Hezbolaha ukazuje na “postojeću volju Hezbolaha da za sada ne eskalira situaciju“.

Hezbolah je proteklih dana započeo eskalaciju na granici Libana i Izraela lansiranjem 15 raketa na područje severnog Izraela, na šta su Izraelske odbrambene snage (IDF) odgovorile granatiranjem i ispaljivanjem fosforne municije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter