Izvor: Happy BSC
11.08.2021 u 08:46
0

POLICIJA NASRNULA NA DEMONSTRANTE U LONDONU! Antivakseri provaljivali u zgradu BBC-ja – kolege SVE SNIMILE (VIDEO)

BBC studio u Televizijskom centru u zapadnom Londonu bili su na meti uznemirene grupe demonstranata koji se protive vladinim planovima Covid-19. Gomila je pokušala da provali u zgradu, izazivajući sukobe sa policijom.

Dramatičan sukob na ulazu u studije BBC -a snimili su svedoci na licu mesta. Na snimku se vide desetak policajaca metropolitanske policije koji žure da zaustave demonstrante, koji su izgleda imali nameru da uđu unutra. Tamperi su naleteli visoko dok su članovi grupe koja je protestovala stali u ljudski lanac ispred policije, govoreći kolegama demonstrantima da držati se u redu. Publika, koja se brzo povećavala, počela je da skandira: „Sram vas bilo!“, Ali se uzdržala od pokušaja da ponovo uđe unutra.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Otkrio šta smeraju Belivuk i Miljković

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Naš ORGANIZAM je SAVRŠENA FABRIKA lekova za sve naše bolesti! SAN JE LEK PROTIV KORONE!“

KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima

Haotičan sukob snimili su i „Resistance GB“, grupa koja je uživo prenosila protest, i drugi građani-novinari.

Met je rekao da je „svestan grupe demonstranata“ ispred studija BBC -a u Vood Lane -u.

„Nije bilo hapšenja, ali su prisutni policajci koji će nastaviti da prate situaciju“, rekao je portparol policije.

BBC je rekao da neće komentarisati bezbednosna pitanja. Snimci uživo sa mesta događaja pokazuju ljude u zgradi kako postavljaju stolove pored nekih zaključanih vrata, što su demonstranti shvatili kao pokušaj da zabarikadiraju ulaze. Demonstranti nemaju poverenja u vladino postupanje sa pandemijom Covid-19-konkretno uvod pasoša vakcine i vakcinacije dece. Oni veruju da je rukovodstvo zemlje u dosluhu sa farmaceutskim kompanijama i medijima kako bi obmanuli britansku javnost o bolesti i vakcinama.

BBC je očigledno izdvojen kao javni emiter koji se finansira iz javnih izvora-koji, po mišljenju demonstranata, deluje u interesu vlade, a ne britanskog naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter