Izvor: Sputnik Srbija
08.06.2022 u 10:46
0

POLITIKA KIJEVA ĆE SE ZAVRŠITI POTPUNOM DEMONTAŽOM UKRAJINSKE DRŽAVNOSTI: To je i cilj zapadnih gospodara kijevskog režima

Ministarstvo kulture i informacione politike Ukrajine iniciralo je formiranje posebnog odbora koji će se baviti pitanjima „derusifikacije, dekomunizacije i dekolonizacije“ zemlje, proizilazi iz saopštenja Ministarstva. Lider Krima Sergej Aksjonov smatra da bi logičan završetak tih procesa bila potpuna demontaža ukrajinske državnosti.

Kako je ocenio, apsolutno je moguće da je upravo to pravi cilj zapadnih gospodara kijevskog režima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA: Sve izjave Zelenskog treba pažljivo proveravati, to su tekstovi koje je neko napisao

On je autore ovakvih incijativa nazvao „zlim idiotima“.

„Okupatorskom režimu smeta sve što je povezano sa tom zemljom i narodom koje drže kao taoce: jezik, kultura, istorija, spomenici, njima smeta sam narod. Sovjetsko oružje im, istina, ne smeta. Isto kao ni sovjetska preduzeća, infrastruktura, tehnologije, kuće, teritorije, koje je današnja Ukrajina dobila na poklon od ruskih careva i komunističkih vođa. Ali, tako neće moći“, istakao je on.

Prema njegovim rečima, uništiti besmislenu i nemilosrdnu ukrajinsku državnost koja je smetnja svima pod izgovorom njene „zaštite od ruske agresije“ je potpuno u duhu jezuitske politike Sjedinjenih Američkih Država.

„Istovremeno, Amerikanci se nadaju da će oslabiti i Rusiju i Evropu, održati svoj vojno-industrijski kompleks i dobiti dosta drugih političkih i ekonomskih dividendi“, objasnio je lider.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter