Izvor: Tanjug
17.08.2020 u 18:30
0

POLUDELO VREME: Izmerena NAJVIŠA temperatura IKADA na Zemlji!

U američkom Nacionalnom parku Dolina smrti, koji se nalazi u Kaliforniji, izmerena je najveća temperatura ikada na Zemlji, od čak 54.4 stepena Celzijusa.

OVO MORATE ZNATI

HOROR U KOMŠILUKU: Muškarac IZBO DVOJE DECE NOŽEM?!

ČUDO! ISTORIJSKA VEST: Uspešno presađena pluća 14-godišnjoj devojčici!

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA! U ovom gradu se danas slavi

JEZERO U SRBIJI PROGUTALO AUTOMOBILE: Ljudi nemo posmatrali scenu (VIDEO)

Tu temperaturu potvrdila je i američka meteorološka služba.

Prethodnih dana, a posebno proteklog vikenda, toplotni talas pogodio je američku zapadnu obalu, a visoke temperature doprinele su i nestanku struje u pojedinim delovima, jer elektrane nisu ispravno funkcionisale.

Ranije, najveća temperatura bila je 54 stepena i ona je takođe izmerena u Dolini smrti 2013. godine, a nakon što je odbačena temperatura od 56.6 stepeni jer se veruje da nije dobro izmerena sa čitača temperature.

Kako se navodi, očekuje se da će temperature početi da opadaju od ponedeljka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Dodaje se da pored nestanka struje, velike vrućine mogu da dovedu do topljenja asfalta, prinudnog spuštanja aviona i usijanja unutrašnjosti vozila, a mogu nepovoljno da utiču na poljoprivredna dobra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter