Izvor: RT
17.04.2024 u 13:45
3

POMREĆE MILIONI, ŽELE DA ANTIHRISTA POSTAVE ZA CARA: PUTIN upozorio svet na nove veštačke PANDEMIJE i ARMAGEDON – „POBEDIĆEMO, mi smo BOŽJA VOJSKA“

Rusija je spremna da sarađuje u oblasti zdravstva, poručio je predsednik u telegramu dobrodošlice učesnicima prve rusko-afričke međunarodne konferencije o borbi protiv zaraznih bolesti

Rizik od novih epidemija u svetu je veliki, a na te izazove je posebno ranjiv afrički kontinent, koji treba da izgradi svoj medicinski, tehnološki i naučni potencijal, navodi se u poruci ruskog predsednika Vladimira Putina učesnicima prve rusko-afričke međunarodne konferencije o borbi protiv zaraznih bolesti.

„Rizik od novih epidemija i širenja već poznatih opasnih bolesti u svetu i dalje je veoma visok. Afrički kontinent je posebno ranjiv na te izazove i treba da ubrza širenje medicinskih, naučnih i tehnoloških kapaciteta za zaštitu stanovništva od raznih infekcija. Rusija je, sa svoje strane, spremna za najaktivniju saradnju u tom važnom sektoru zdravstva“, navodi se u poruci koju je pročitala šefica Rospotrebnadzora Ana Popova.

Predsednik Ruske Federacije je podsetio da program pomoći afričkim zemljama u oblasti sanitarnog i epidemiološkog blagostanja, započet 2023. godine, predviđa nabavku 10 mobilnih laboratorija sa visokim stepenom zaštite, obuku više od 350 afričkih specijalista, kao i niz zajedničkih naučnih istraživanja.

NAKON IRANSKE OPERACIJE „ISKRENO OBEĆANJE“ I NOVIH PRETNJI IZRAELCI MOBILIŠU TRUPE: „Sam pakao ćemo spustiti na IRAN – ovo je tačan datum IZRAELSKE INVAZIJE“

Putin je takođe poželeo dobrodošlicu svim učesnicima konferencije, napomenuvši da se događaj održava radi razvijanja inicijativa koje su iznete po rezultatima drugog samita Rusija-Afrika, održanog 2023. godine u Sankt Peterburgu.

„Učesnici konferencije, predstavnici nadležnih državnih resora i službi, lekari, epidemiolozi, mikrobiolozi iz dvadesetak zemalja nesumnjivo će moći da razmene stručna znanja i iskustva u prevenciji i reagovanju na pojavu zaraznih bolesti. Uveren sam da će takav zajednički rad biti produktivan i da će služiti zaštiti zdravlja stanovnika afričkog kontinenta“, istakao je Putin i poželeo uspeh učesnicima konferencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “POMREĆE MILIONI, ŽELE DA ANTIHRISTA POSTAVE ZA CARA: PUTIN upozorio svet na nove veštačke PANDEMIJE i ARMAGEDON – „POBEDIĆEMO, mi smo BOŽJA VOJSKA“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter