Izvor: RT.RS
23.08.2023 u 19:38
2

POTVRĐENO: Jevgenij Prigožin bio je među putnicima, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije (VIDEO)

Osnivač privatne vojne kompanije "Vagner" bio među putnicima

Privatni avion srušio se u Tverskoj oblasti, u njemu je bilo deset ljudi i svi su poginuli, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.  Osnivač privatne vojne kompanije „Vagner“ Jevgenij Prigožin bio je među putnicima, navode iz Ministarstva, prenose „RIA Novosti“.

„Prema podacima Ministarstva za vanredne situacije Rusije, u Tverskoj oblasti, u blizini sela Kuženkino, srušila se privatna letelica ‘Embraer legasi’ koja je letela iz Moskve za Sankt Peterburg. U avionu je bilo deset ljudi, uključujući tri člana posade. Prema preliminarnim informacijama, svi su poginuli“, navodi se u izveštaju Ministarstva.

Federalna agencija za vazdušni saobraćaj je saopštila da je pokrenuta istraga o nesreći.

-Pokrenuta je istraga o padu aviona koji se večeras dogodio u Tverskoj oblasti. Prema informacijama sa spiska putnika, ime i prezime Jevgenija Prigožina bilo je na listi-, navela je agencija.

Službe hitne pomoći saopštile su za da su pronađena četiri tela. Dodaju da se avion zapalio nakon što je udario u zemlju, a bio je u letu manje od 30 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POTVRĐENO: Jevgenij Prigožin bio je među putnicima, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter