Izvor: Tanjug
10.12.2023 u 16:04
0

POZOVITE GOSPODINA ZELENSKOG: Lavrov uperio prst u predsednika Ukrajine

Ko je glavni krivac za sve?

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je radi mira u Ukrajini neophodna izmena predsedničkog dekreta koji je Volodimir Zelenski izdao prošle godine.

„Moraćete da pozovete gospodina Zelenskog, jer je pre godinu i po dana potpisao dekret kojim zabranjuje pregovore s Vladimirom Putinom“, rekao je Lavrov odgovarajući na pitanje o diplomatskom pristupu prekidu vatre. Ministar spoljnih poslova Rusije dodao je da smatra da Zapad pokušava da iscrpi Rusiju u Ukrajini, prenosi Rojters.

„Na Ukrajincima je da prepoznaju koliko su duboko u rupi koju je Amerika iskopala“, naglasio je Lavrov. Kad je potpisao dekret prethodne godine, Zelenski je istakao da je Ukrajina spremna na razovor s Moskvom, ali pod uslovom da na čelu Rusije stoji drugi predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter