Izvor: Tanjug
12.09.2022 u 07:32
0

PREDSEDNIK VIDODO ŽELI ŠTO PRE DA UBLAŽI SVE VEĆI PRITISAK NA CENE ENERGENATA: Indonezija razmatra kupovinu ruske nafte!

Predsednik Indonezije Džoko Vidodo rekao je danas da razmatra da se priključi Indiji i Kini u kupovini ruske nafte kako bi ublažio sve veći pritisak na cene energenata.

Zapadni političari koji govore o uvođenju ograničenja cena ruske nafte i gasa samo pogoršavaju stvari u svojim zemljama

„Uvek pratimo sve opcije. Ukoliko postoji država koja će da da bolju cenu, zašto da ne“, rekao je Vidodo u intervjuu za londonski list, upitan da li bi Džakarta kupila naftu od Rusije.

Ranije ovog meseca, Vidodo je povećao subvencionisane cene goriva za 30 odsto i rekao da je povećanje cena njegova „poslednja opcija“ zbog fiskalnih pritisaka, što je izazvalo proteste širom zemlje od 270 miliona ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, svaki potez kupovine ruske sirove nafte po cenama iznad onih koje su dogovorile zemlje G7 mogao bi da podvrgne Indoneziju američkim sankcijama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter