Izvor: Tanjug
12.09.2022 u 07:20
0

ŠEF VOJNO-CIVILNE ADMINISTRACIJE TVRDI: „Zaporoška oblast je tehnički spremna da organizuje referendum o pripajanju Rusiji!“

Zaporoška oblast je tehnički spremna da organizuje referendum o pripajanju Rusiji, izjavio je šef regionalne vojno-civilne administracije Jevgenij Balicki.

OGLASILO SE MINISTARSTVO INOSTRANIH POSLOVA RUSIJE: Donbas, Hersonska oblast i Zaporožje mogu da računaju na našu pomoć tokom referenduma

„Naš zadatak je da obezbedimo da se referendum održi fer i objektivno. Svi tehnički aspekti su rešeni, glasački listići su odštampani, biračka mesta opremljena, formirane komisije“, napisao je on na svom Telegram kanalu, preneo je TAS S.

„Svi stanovnici Zaporoške oblasti razumeju da je referendum samo tehnički momenat kroz koji moramo da prođemo, pošto smo mi već deo Rusije“, istakao je, dodajući da Rusija obnavlja infrastrukturu regiona, gradi puteve i oživljava postrojenja, isplaćuje socijalna davanja i penzije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Balicki je ranije rekao da je u Zaporoškoj oblasti podržana ideja o organizovanju referenduma 4. novembra.

Sergej Juhin, ekspert Krimskog republičkog instituta za politička i sociološka istraživanja (RIPSI), izneo je rezultate ankete koji pokazuju da nivo proruskog raspoloženja pokazuje stabilan porast u Zaporožju i Hersonskoj oblasti.

Prema njegovim rečima, 83 odsto anketiranih u regionu Zaporožja spremno je da učestvuje u glasanju, a 86 odsto od njih podržava pripajanje regiona Rusiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter