Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 16:18
0

PREMIJER KINE OČITAO LEKCIJU EVROPSKOJ UNIJI! Jasno im je stavio do znanja da sa Pekingom nema šale

Kineski premijer Li Kećang preneo je danas liderima Evropske unije da će se Peking „na svoj način“ zalagati za mir u Ukrajini pošto je, kako prenosi Rojters, Brisel insistirao na uveravanjima da Kina neće snabdevati Rusiju oružjem niti joj pomagati da zaobiće zapadne sankcije.

On je rekao da se Kina protivi podeli blokova i zauzimanju strana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Li je na samitu Kine i EU razgovorao sa predsednicima Evropske komisije i Evropskog saveta Ursulom fon der Lajen i Šarlom Mišelom, kao i šefom diplomatije Žozepom Boreljom skoro dva sata putem video-linka.

Kineski premijer je liderima EU rekao da se Kina uvek zalaže za mir i pregovore i da je spremna da nastavi da igra konstruktivnu ulogu zajedno sa međunarodnom zajednicom, objavila je državna televizija C CTV.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter