Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 16:07
0

PUTIN IMA RAK! S NJIM NON STOP IDE OVAJ LEKAR! Vladimir ovo KRIJE KAO ZMIJA NOGE, Kremlj zabranjuje svaku priču na tu temu

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je ‘stalno’ u pratnji lekara specijalizovanog za rak štitne žlezde, pokazuje nova istraga.

Hirurg Jevgenij Selivanov, iz Centralne kliničke bolnice u Moskvi, doleteo je ruskom lideru najmanje 35 puta u crnomorsko odmaralište Soči, njegovo omiljeno mesto boravka. Teza uglednog doktora koja pokazuje njegovu oblast medicinske stručnosti nosila je naslov: „Osobenosti dijagnostike i hirurškog lečenja starijih i senilnih pacijenata sa karcinomom štitaste žlezde“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Otkriće istraživačkih medija Project (ili Proekt) medija koji su blokirani u Rusiji i sada funkcionišu iz inostranstva potegla je nedavne teorije da je Putin objavio rat kada je patio od zdravstvenih problema, nepoznatih ruskom narodu.

Jedna verzija je da je lečen steroidima, što je dovelo do nadimanja oko lica i vrata. Na Zapadu su bile široko rasprostranjene spekulacije da je Putin imao ozbiljne zdravstvene probleme kada je pokrenuo ofanzivu na Ukrajinu.

– Obećali smo da ćemo vam otkriti glavnu tajnu Kremlja. Naravno, govorimo o zdravlju Vladimira Putina – saopštila je Project media.

U izveštaju su identifikovani lekari koji redovno putuju sa Putinom, koji će u oktobru napuniti 70 godina. Osim specijaliste za rak štitne žlezde, bio je još jedan neurohirurg.

13. septembra se ruski predsednik sastao sa paraolimpijcem i čak je dozvolio sportistima da ga okruže. Tako je, stojeći u gomili ljudi, Putin iznenada najavio da mora da ide u izolaciju, jer je okolo previše ljudi obolelih od koronavirusa. Vest je iznenadila čak i predsednikovo okruženje.

Činilo se da su se zdravstveni problemi pogoršali još od 2016-17. Putina je u to vreme lečio drugi specijalista dr Dmitrij Verbovoj, stručnjak za akutne bolesti, povrede i trovanja. Drugi je bio dr Konstantin Sim, ortopedski traumatolog, koji je verovatno pomagao kod povreda u hokeju na ledu.

– Predsednika je redovno pratilo u Soči u proseku pet lekara – navodi se u izveštaju.

Na primer, istog dana kada je bio sa Simom, još četiri lekara su živela u Rusiji, uključujući specijaliste ORL Alekseja Ščeglova i specijaliste za zarazne bolesti Jaroslava Protasenka.

U novembru 2016. godine u sanatorijumu Run useljeno je 12 lekara. Prvo stiže grupa Putinovih ličnih lekara na čelu sa Verbovim. Tada im se na dva dana pridružuje grupa operativnih neurohirurga iz Centralne kliničke bolnice, na čelu sa šefom odeljenja Olegom Miškinom. Prisustvovao je i reanimatolog Centralne kliničke bolnice dr Pavel Šarikov, doktorka Elena Rastrusina, specijalista neurohirurškog odeljenja, i glavna medicinska sestra Ljudmila Kadenkova. Tu je bio i specijalista za rehabilitaciju – dr Mihail Cikunov. Lečenje je očigledno dobro prošlo – Putin se već 1. decembra obraćao saveznoj skupštini. Godinu dana kasnije, predsednik je Miškinu dodelio titulu zaslužnog doktora Rusije.

U izveštaju se navodi da je Putin pet puta iznenada nestao iz vida zbog medicinskih problema. Simptomi karcinoma štitne žlezde uključuju pojavu debelog čvora u području štitne žlezde, promuklost glasa, teškoće pri gutanju, bol u vratu i grlu, povećani limfni čvorovi na vratu, suv kašalj, osećaj grebanja ili grebanja u grlu ili iza grudne kosti. Postojale su i ranije tvrdnje da je Putin bolovao od raka, što je Kremlj demantovao.

Projektu su iz Centralne kliničke bolnice rekli da je dr Selivanov „na službenom putu“, a ne zna se kada će se vratiti.

Dr Aleksej Ščeglov je hirurg prvobitno sa ORL i toliko u stopu prati Putina da tokom javnih događaja navodno upada na zajedničke fotografije sa šefom države. Putina je najčešće posećivao sa 59 putovanja u trajanju od 282 dana, navodi se u izveštaju.

Dokaz o značaju Ščeglova može se smatrati činjenica da je prošle godine njegov otac Nikolaj Ščeglov, takođe hirurg, postao poslanik Jedinstvene Rusije. Ščeglov se smatra lekarom koji, između ostalog, može prvi da otkrije probleme sa štitnom žlezdom, uključujući i onkološke, tvrdi se.

Sledeći na spisku je još jedan specijalista ORL dr Igor Esakov sa 38 putovanja uz Putina, u trajanju od 152 dana.

Treći najčešći Putinov lekar bio je hirurg za rak dr Selivanov, sa 35 putovanja u trajanju od 166 dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter