Izvor: Sputnik Srbija
27.06.2022 u 16:06
0

PREOBLAČE SE U ŽENSKU ODEĆU, OSTAVLJAJU SVE I BEŽE SA CIVILIMA: Ukrajinski vojnici neuspelo pokušali da napuste Severodonjeck

Deo ukrajinskih vojnika pokušao je da napusti Severodonjeck pod maskom civila, ali nisu uspeli, saopštio je Sputnjiku jedan od komandira čečenske specijalne jedinice „Ahmat“.

„Ostavljaju sve, beže, čak se preoblače u žensku odeću i beže sa civilima. Mi ih lovimo. I to se ponekad dešava“, izjavio je sagovornik agencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LIKVIDIRANI GRUZIJSKI MILITANTI: Imamo informacije o svakom stranom plaćeniku koji je umešan u zločine, pronašli smo ih i kaznili!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter