Izvor: Afera
27.08.2023 u 08:16
0

„PRIGOŽINOV AVION NIJE OBOREN RAKETAMA ZEMLJA-VAZDUH“: PENTAGON otkriva NEVIĐENE DETALJE NESREĆE, ne veruje u SMRT ŠEFA VAGNERA! (VIDEO)

VAŠINGTON – Portparol Pentagona Pet Rajder saopštio je da Sjedinjene Države nemaju nikakvih naznaka da je avion u kojem je bio šef ruske paravojne formacije „Vagner” Jevgenij Prigožin, koji se srušio u sredu u ruskoj Tverskoj oblasti, oboren pomoću raketa zemlja-vazduh.

– Ocenjujemo da su takve informacije netačne – rekao je Rajder i dodao da Pentagon veruje da je Prigožin mrtav, ali da to još nije potvrđeno, prenosi Gardijan.

– Jasno je da znamo da grupa Vagner ima mnogo pipaka, neke vojne prirode, neke kriminalne prirode u Africi. Mislim da niko neće odbaciti opasnost te grupe, ili njenih ostataka – rekao je Rajder.

POLJSKA BUDI SE! – UKRAJINSKE IZBEGLICE TUKU POLJAKE: NISU HTELI da SALUTIRAJU NACISTI BANDERI pa DOBILI BATINE u SOPSTVENOJ ZEMLJI (VIDEO)

On je istakao da će američki zvaničnici nastaviti da prate aktivnosti „Vagnera” u Africi.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je ranije danas saučešće porodicama poginulih u avionskoj nesreći, u kojoj je, kako se navodi, pored Prigožina nastradalo još devet ljudi.


– Prigožin je bio čovek složene sudbine, ali talentovan – rekao je Putin na sastanku sa vršiocem dužnosti lidera samoproglašene DNR Denisom Pušilinom i dodao da je grupa „Vagner” dala značajan doprinos borbi protiv nacizma u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter