Izvor: BSC Happy
27.08.2023 u 07:31
4

NARODE BUDI SE! – UKRAJINSKE IZBEGLICE TUKU POLJAKE: NISU HTELI da SALUTIRAJU NACISTI BANDERI pa DOBILI BATINE u SOPSTVENOJ ZEMLJI (VIDEO)

Poljaci pretučeni nakon što su srdačno primili ukrajinske izbelgice.

Zanimljiv video dolazi iz Varšave, Poljska.

Grupa ukrajinskih izbeglica tukla je Poljake koji ne žele da uzvikuju nacistički slogan Bandere (ukrajinski nacionalni „heroj“ koji je bio nacistički saradnik i poklao preko 100 hiljada Jevreja i Poljaka) „Slava Ukrajini“. Poljska je zemlja koja je najviše stradala od Bandere, ali su oni danas najveći pomagači ukrajinskog režima.

NIJE DAO DA GA LUKAŠENKO ŠTITI, DAT MU JE ROK… OTKRIVAMO zašto je PRIGOŽIN UBIJEN! (VIDEO)

Poljake niko ne može da razume – navodi autor tvita.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NARODE BUDI SE! – UKRAJINSKE IZBEGLICE TUKU POLJAKE: NISU HTELI da SALUTIRAJU NACISTI BANDERI pa DOBILI BATINE u SOPSTVENOJ ZEMLJI (VIDEO)”

  1. Uskoro će i kod nas da počnu da mlate narod.Od malena im je urađeno nasilje i mržnja,tako da nemaju ono osnovno,zahvalnost pijete prema drugim ljudima,u krajnjem slučaju kulturu, puni sebe a prazne glave.Svaka čast narodu,koji se nije dao iskriviti u pravcu neonacizma,ali…..Svakog ko iole pokaže tu naci crtu,pedala i zabrana.Njima je kriva EU pa neka tamo svode račune.Svi migracije, emigranti i sl ,sitnica ,napolje,kad vide tvrdo biće mirni ,ostali marš kući pa se tamo junaci kolko te istresanje dok te ne…..

    7
    0
    Odgovori
  2. Možda tako treba.Rani kuče da te ujede.Tek će Evropa da se ujeda za ……..kad se završe tajna dejstva,onda će doći za naplatu što su im pomogli da unište svoju zemlju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad je hitler i drug staljin raskomadao poljsku bandere nije bilo. Poljaci dobro znaju ko su rusi, za razliku od crvenih i zelenih po cijeloj evropi,a vidi se ima ih i u poljskoj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter