Izvor: Kurir.rs
09.05.2023 u 20:10
0

„ŽIVEĆEMO, RADIĆEMO“: Prva fotografija Prilepina posle terorističkog napada u kojem je ranjen

Policija je posle toga privela muškarca umešanog u dizanje automobila u vazduh.

Poznati ruski pisac Zahar Prilepin koji je ranjen u terorističkom napadu objavio je prvu fotografiju iz bolnice – zajedničku sliku sa gubernatorom Nižegorodske oblasti Glebom Nikitinom.

„MOLIMO SE ZA PRILEPINA“ Marija Zaharova okrivila ukrajinske teroriste za atentat na pisca

– Posetio me je Gleb Sergejevič, veoma srdačan i veoma veseo. Sa takvim se nećemo izgubiti. Poklonio mi je ikonu Svetog Georgija Pobedonosca, koja me je spasila. Živećemo. Radićemo – napisao je Prilepin uz fotografiju.

Proteklog vikenda, Prilepinov automobil dignut u vazduh na auto-putu u Nižegorodskoj oblasti. U eksploziji je poginuo vozač automobila, a Prilepin je ranjen. Pisac je hospitalizovan sa prelomima i potresom mozga u bolnici u Nižnjem Novgorodu, gde je operisan i uveden u veštačku komu.

Prilepinova pres služba javila je da je od posledica eksplozije poginuo Aleksandar Šubin, pripadnik bataljona „Oplot“ Ruske garde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter