Izvor: Sputnik Srbija
28.12.2022 u 08:03
0

„PSI LAJU, A KARAVANI PROLAZE“: Zaharova odreagovala na poziv Kijeva da se Rusija isključi iz Ujedinjenih nacija

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova odreagovala je na poziv Kijeva da se Rusija isključi iz Ujedinjenih nacija poslovicom „psi laju, a karavani prolaze“.

ZAHAROVA PORUČILA: Rusija će poštovati svoje međunarodne obaveze o isporuci oružja

– To je slučaj kada psi laju, a karavani prolaze. Ništa ne treba raditi tim povodom. Ukrajina je u svojoj istoriji preživela razne ličnosti. Proteklih godina i decenija tamo je bilo mnogo nitkova koji su u potpunosti rasturili zemlju, gurnuli su je na ivicu propasti – konstatovala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po njenim rečima, to treba uzeti u obzir i u skladu sa tim činjenicama graditi politiku Rusije.

– Apsolutno ne vredi slušati te bolesne izjave u kojima nema nikakve istorijske suštine, logike ili shvatanja do čega to može dovesti čak i u snovima – ocenila je ona. 

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine ranije je pozvalo da se Rusija isključi iz Ujedinjenih nacija, iako je to nemoguće prema Povelji organizacije u kojoj Rusija ima pravo veta u glavnom organu – Savetu bezbednosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter