Izvor: Kurir.rs
28.12.2022 u 08:10
0

ŽESTOKE BORBE U BAHMUTU: Snimci i fotografije sa fronta nikada nećete zaboraviti, a obišle su čitav svet! (FOTO/VIDEO)

Rusija i Ukrajina žestoko se bore već skoro deset meseci oko grada Bahmuta, ili Artemovska, kako ga nazivaju na ruskoj strani. Žestoke borbe će, po svemu sudeći, uticati da taj grad, koji već zovu i „mlin za mlevenje mesa“ postane uništen kao i Mariupolj.

OFANZIVA NE JENJAVA: „Ruske snage su koncentrisale napore na Liman, Bahmut i Avdijevku!“

Ruske snage izvode svakodnevne napade, dok dve strane razmenjuju žestoke atriljerijske udare i tenkovsko granatiranje.

Obe strane tvrde da neprijatelji imaju ogromne gubitke, a prema navodima ukrajinskog regionalnog guvernera Donjecka Pavla Kirilenka, više od 60 odsto infrastrukture Bahmuta delimično ili potpuno uništeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe se procenjuje se da je u gradu ostalo manje od 10.000 civila, od predratnih 70.000, a mnogi nemaju struju i vodu.

Žestina borbi može se videti na snimcima i fotografijama koje se neprekidno dele na društvenim mrežama. Ovo su samo neki od prizora, koji su slikani i sa ruske i sa ukrajinske strane:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter