Izvor: BSC Happy
13.01.2024 u 16:55
1

PUŠTA DRUGA NIZ VODU DA BI POBEDIO NA IZBORIMA: BAJDEN se odriče NETANJAHUA! IZRAEL će nestati sa MAPE SVETA?

Senator upozorava američkog predsednika da rizikuje neuspeh na sledećim izborima ako izgubi progresivne izbore

Američki senator Berni Sanders pozvao je američkog predsednika Džoa Bajdena da napravi distancu između sebe i premijera Benjamina Netanjahua i „užasnog rata koji vodi protiv palestinskog naroda“. Sanders je za Gardijan rekao da to što je proizraelsko ne znači da Vašington treba da podrži izraelskog premijera. Podrška SAD ratu u Gazi mogla bi da bude jedno od brojnih pitanja koja će navesti progresivne demokratske birače da ne daju svoj glas za Bajdena na predsedničkim izborima u novembru 2024, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUŠTA DRUGA NIZ VODU DA BI POBEDIO NA IZBORIMA: BAJDEN se odriče NETANJAHUA! IZRAEL će nestati sa MAPE SVETA?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter