Izvor: RT
13.01.2024 u 17:58
3

DRAGI UKRAJINCI, OVO JE OBJAVA RATA: MEDVEDEV reagovao na dolazak PREMIJERA BRITANIJE u KIJEV!

Bivši predsednik Rusije izjavio da se nada da "večni neprijatelji" Rusa shvataju da bi razmeštanje njihovog vojnog kontingenta u Ukrajini značilo objavu rata Ruskoj Federaciji

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev reagovao je danas na vest da je britanski premijer Riši Sunak doputovao u Kijev u cilju potpisivanja „istorijskog sporazuma u sferi bezbednosti“ i poslao oštro upozorenje Englezima da se nada da „večni neprijatelji“ Rusa shvataju da bi razmeštanje njihovog vojnog kontingenta u Ukrajini značilo objavu rata Ruskoj Federaciji.

Medvedev je, takođe, upitao „kako bi se zapadna javnost ponela ukoliko bi se britanska delegacija u centru Kijeva našla pod napadom kasetnim bombama, kao što je to bio slučaj sa civilima u našem Belgorodu“.

Podsetimo, Belgorod i čitava Belgorodska oblast od početka SVO meta su gotovo svakodnevnih napada ukrajinskih snaga, tokom kojih se gađaju i civili i civilni objekti, zbog čega je veliki broj njih do sada stradao.

TAJVAN JE KINA: VLADA SRBIJE se oglasila povodom održanih IZBORA na TAJVANU! Jasan stav!

Sasvim nedavno desio se i jedan od najvećih napada na ovo mesto, poslednjih dana prošle godine, na šta je reagovao i predsednik Rusije Vladimir Putin, koji je poručio da „u njemu sve vri“, budući da su rakete ispaljene namerno „pravo na centar grada, gde ljudi šetaju pred Novu godinu“. Moskva ističe da se radi o terorističkom napadu, optužuje Kijev, dok međunarodna zajednica odbija da osudi napad.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “DRAGI UKRAJINCI, OVO JE OBJAVA RATA: MEDVEDEV reagovao na dolazak PREMIJERA BRITANIJE u KIJEV!”

  1. Tako ste poslali i o Miloševiću,ALI putin će da dodze u pakao .Samo nek saradzuje sa Turčina,koji su vas na.kolac nabijali.Kosovo je Tursko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter