Izvor: Sputnjik
13.01.2024 u 15:09
0

RUSI BIJU, BOGA NE MOLE: AMERIKANCI priznali o otkrili šta je RUSIJA uništila u UKRAJINI!

Ruska vojska uništila je važne objekte Oružanih snaga Ukrajine, uključujući skladišta raketa „patriot“, izjavio je bivši saradnik Centralne obaveštajne agencije (CIA) Lari Džonson.

„Rusija je od 29. decembra izvela tri najveće serije napada dronovima na Ukrajinu. Oni su zaista pogodili važna mesta. Uništene su fabrike za proizvodnju dronova, fabrike za šivenje uniformi, mesta za popravku oružja, skladišta sa raketama PVO sistema ‘patriot’“, rekao je ekspert za Jutjub kanal „Through the eyes of“.
Takođe je dodao da su na meti ruske vojske bile i ukrajinske baze gde se sprovodi obuka regruta, što će u velikoj meri pokvariti planove kijevskog rukovodstva kada je reč o popunjavanju redova svoje vojske.

RUSI SRAVNILI FABRIKE ORUŽJA: Ruska vojska gađala fabrike oružja u Ukrajini, a vojna pomoć presušuje

 

Ministarstvo odbrane Rusije ranije je saopštilo da je ruska vojska izvela grupni napad visoko preciznim oružjem na vojne objekte u Ukrajini. Ističe se da su svi naznačeni objekti pogođeni.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter