Izvor: Tanjug
21.03.2023 u 21:15
1

PUTIN BEZ DILEME, RUSIJA MORA DA REAGUJE: „Zapad spreman da se bori do poslednjeg Ukrajinca“

Planovi Velike Britanije da isporuči granate sa osiromašenim uranijumom Ukrajini ukazuju na spremnost Zapada da se bori sa Rusijom do poslednjeg Ukrajinca, ocenio je večeras ruski predsednik Vladimir Putin nakon razgovora sa kineskim liderom Sijem Đinpingom.

– Izgleda da je Zapad zaista odlučio da se bori sa Rusijom do poslednjeg Ukrajinca, ne rečima već delima, rekao je Putin.

On je upozorio da će, ukoliko se to desi, Rusija biti prinuđena da reaguje u skladu s tim, imajući u vidu, kako je naveo, da kolektivni Zapad već počinje da koristi oružje sa nuklearnim komponentama.

PUTIN PODRŽAO KINESKE IDEJE: „Njihov mirovni plan za Ukrajinu može se koristiti kao rešenje“

Zamenica britanskog ministra odbrane Anabel Goldi izjavila je ranije da će London pored slanja eskadrile borbenih tenkova „čelendžer 2“ u Ukrajinu, poslati i municiju, uključujući oklopne granate koje sadrže osiromašeni uranijum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN BEZ DILEME, RUSIJA MORA DA REAGUJE: „Zapad spreman da se bori do poslednjeg Ukrajinca“”

  1. Nema zla u svetu bez engleskog zuluma! Oni se sada bez stida i srama i ne krijul, već otvoreno ulaze u sukob sa prvom svetskom vojnom silom, Rusijom. Vreme je da budu kažnjeni za svo zlo, genocid i ratove, koje su prouzrokovali! Očigledno traže nevolju, koja će ih neizbežno snaći!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter