Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 10:38
0

PUTIN JE UPRAVO POTPISAO JEZIVU UREDBU! Rusija PROTERUJE diplomate, niko nije očekivao ovako SUROV potez Kremlja

Rusko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je danas ambasadore Letonije, Estonije i Litvanije da najavi proterivanje nekih njihovih diplomata kao recipročnu meru , prenosi Rojters pozivajući se na novinske agencije TAS S i RIA Novosti.

Letonija i Estonija saopštile su 18. marta da proteruju po troje ruskih diplomata, dok je Litvanija navela da je četvorici Rusa poručila da moraju da napuste zemlju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Diplomate su proterane u, kako se navodi, koordinisanom potezu „u vezi sa aktivnostima koje su u suprotnosti sa njihovim diplomatskim statusom, ali i uzimajući u obzir rusku agresiju u Ukrajini“, obrazložilo je tada letonsko ministarstvo spoljnih poslova na Tviteru, a preneo Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter