Izvor: Sputnik Srbija
16.09.2022 u 19:29
0

Putin rekao da ima poziv za samit G20 na Baliju, ali će videti hoće li učestvovati u zavisnosti od toga kako se razvija situacija!

Predsednik Rusije je rekao da ima poziv za samit G20 na Baliju, ali će, donoseći odluku o svom ličnom učešću, videti kako će se situacija razvijati.

„Videćemo kako će se razvijati situacija u ekonomiji i u drugim oblastima. Imam poziv da posetim G20, o tome me je lično obavestio predsednik zemlje domaćina kada je bio u Moskvi“, rekao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN: Specijalna operacija u Ukrajini je pokrenuta kako bi se sprečilo da Zapad od te države stvori antirusku enklavu!

On je rekao da ga je predsednik Indonezije Džoko Vidodo potom ponovo pozvao telefonom, uz napomenu da postoji određeni pritisak, ali Indonezija zauzima oštar stav i želi da vidi ruskog predsednika na samitu. Videću, odlučićemo. Rusija će učestvovati“, rekao je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter