Izvor: Tanjug
24.06.2023 u 08:40
0

SVI ĆE SLUŠATI NJEGOVE REČI: PESKOV saopštio da će se PUTIN hitno obratiti NACIJI

Predsednik Rusije Vladimir Putin uskoro će se obratiti javnosti, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Prethodno je šef privatne paravojne grupe „Vagner“, Jevgenij Prigožin, pozvao ministra odbrane Sergeja Šojgua i načelnika Generalštaba generala Valerija Gerasimova da dođu na sastanak s njim, i zapretio da će, u suprotnom „krenuti na Moskvu„.

PRECIZNI KAO SMRT: Ruski projektili havarisali KIJEV, HARKOV I DNEJPAR

Prigožin, koji je još ranije najavljivao nameru da svrgne ruski vojni vrh, kaže da se trenutno nalazi u sedištu južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu, i objavio snimak kako sedi između dva visoka ruska generala. Ako Šojgu i Gerasimov ne dođu, „blokiraćemo grad Rostov i krenuti na Moskvu“, poručio je Prigožin na snimku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter