Izvor: Tanjug
24.06.2023 u 07:45
1

PRECIZNI KAO SMRT: Ruski projektili havarisali KIJEV, HARKOV I DNEJPAR

Delovi oborenih ruskih projektila izazvali su požar u kome je povređeno sedam osoba u Kijevu, dok su i drugi gradovi, uključujući Harkov, bili na udaru ruskih napada, saopštili su jutros ukrajinski zvaničnici, a upozorenja za vazdušnu opasnost bila su na snazi širom zemlje.

Načelnik vojne uprave glavnog grada, Sergej Popko, rekao je da su delovi projektila koji su padali izazvali požar na 16., 17. i 18. spratu zgrade od 24 sprata.

Najmanje tri ruske rakete gađale su Harkov, drugi po veličini grad u Ukrajini, a jedna je pogodila gasovod i izazvala požar, saopštio je gradonačelnik Ihor Terehov. On je rekao da su hitne službe na licu mesta, ali nije izneo detalje o žrtvama.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Postoji mogućnost da Ukrajina aktivira prljavu bombu i da za to optuži Rusiju“

Gradonačelnik Dnjepra u centralnoj Ukrajini saopštio je da je navodno osam privatnih kuća uništeno u napadu na grad. Bilo je izveštaja o eksplozijama u drugim gradovima, ali nema podataka o žrtvama ili šteti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRECIZNI KAO SMRT: Ruski projektili havarisali KIJEV, HARKOV I DNEJPAR”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter