Izvor: tass
13.02.2024 u 01:34
0

PUTIN ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Najvažnije je da su zapadni lideri gledali Putinov intervju sa Karlsonom

Nije najvažnija emotivna reakcija zapadnih lidera na intervju ruskog predsednika Vladimira Putina sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, već to što su ga uopšte gledali, ocenio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

RAT BI BIO IZBEGNUT DA JE POŠTOVAN MINSK: Donbas je mogao da bude reintegrisan kao deo Ukrajine da je Kijev učinio bilo kakav napor

 

„Imali su i ranije prilike da se upoznaju sa stavom ruskog predsednika Vladimira Putina, a ovoga puta su dobili pravu priliku. Koliko sam razumeo, oni su je iskoristili – i to je najvažnije“, rekao je Peskov, upitan da prokomentariše reakciju nemačkog kancelara Olafa Šolca i britanskog premijera Rišija Sunaka na intervju s Putinom, prenosi TASS.

Prethodno je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila da je „Šolc prekršio uputstva SAD da ne gleda intervju“. Karlson je 9. februara objavio svoj dvosatni intervju sa Putinom. Sam novinar je ranije rekao da je njegov pokušaj da intervjuiše Putina prošle godine osujetila američka vlada, dodaje TASS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter