Izvor: BSC Happy
01.03.2023 u 09:43
0

PUTINOV ODGOVOR ZAPADNIM OBAVEŠTAJNIM SLUŽBAMA

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je u utorak domaćoj bezbednosnoj službi (FSB) da pojača svoje aktivnosti u borbi, kako je rekao, protiv špijunaže i sabotaže Ukrajine i Zapada protiv Rusije.

U govoru pred zvaničnicima ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da FSB mora da zaustavi „diverzantske grupe“koje ulaze u Rusiju iz Ukrajine, pojača zaštitu infrastrukture i spreči zapadne bezbedonosne službe da ožive ono što je nazvao terorističkim, ili ekstremističkim ćelijama unutar Rusije.

„Zapadne obaveštajne službe su tradiocionalno uvek bile aktivne u Rusiji, a sada su nas poslale dodatne kadrovske, tehničke i druge resurse. Moramo da odgovorimo u skladu sa tim“, rekao je Putin.

Putin je dao intstrukcije FSB-u da spreči dotok oružja u Rusiju i pojača bezbednost, naročito u novopripojena 4 regiona, koja je Rusija proglasila svojim sastavnim delom na referendumu iz 2022. godine.

Predsednik Rusije je dodao da FSB mora pojačati i svoje kontraobaveštajne aktivnosti. „Značajne informacije o sistemima kontrole naših vojnih i struktura za sprovođenje zakona, preduzeća odbrambene industrije, kritične tehnologije i lični podaci moraju biti pouzdano zaštićeni“, zaključio je Putin.



                        
                    
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter