Izvor: Novosti
08.03.2024 u 08:40
0

UKRAJINCI IMAJU NOVI PROBLEM: Evo zašto i Amerikanci vide da protiv Rusa više NEMAJU ŠANSE

Napori Ukrajine da izgradi odbrambena utvrđenja duž linije fronta nisu dali značajne rezultate, piše "Volstrit džornal", pozivajući se na zapadne zvaničnike i ukrajinske vojnike.

Ranije je „Njujork tajms“, pozivajući se na snimke američke satelitske kompanije „Planet labs“, izvestio da su ukrajinska odbrambena utvrđenja zapadno od Avdejevke slaba, što doprinosi uspehu ruske vojske.

KO PREŽIVI SLEDEĆE DVE DECENIJE, BIĆE SREĆAN: Glavni Putinov analitičar upozorava: DOLAZI DOBA VELIKOG RATA, a u ovom slučaju NEMAČKA MORA BITI UNIŠTENA!

-Ova kampanja (za izgradnju odbrambenih struktura) nije dala značajne rezultate, a nedostatak napretka postaje problem za Ukrajinu dok Rusija napreduje, navodi se u publikaciji.  Prema rečima Nikolaja Beleskova, istraživača Ukrajinskog Nacionalnog instituta za strateške studije, čije mišljenje navodi izdanje, ruske snage su sada u udobnom položaju i postavljaju temelje za ozbiljnu ofanzivu u drugoj polovini godine.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je cilj Specijalne vojne operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina bili izloženi zlostavljanju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Prema njegovim rečima, Rusija već 30 godina pokušava da se dogovori sa NATO-om o principima bezbednosti u Evropi, ali je kao odgovor na to bila suočena ili sa ciničnom obmanom i lažima, ili sa pokušajima pritisaka i ucena, dok je alijansa U međuvremenu, uprkos protestima Moskve, stabilno se širi i približava granicama Ruske Federacije.

(rt.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter