Izvor: Tanjug
29.08.2022 u 07:19
0

ROGOV IZNEO NAJNOVIJE INFORMACIJE I OPTUŽBE: „U granatiranju Energodara povređeno sedam osoba…“

Sedam osoba povređeno je u granatiranju grada Energodara koje su izvele ukrajinske snage, izjavio je sinoć portparol proruske administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

ROGOV: Dva agregata nuklearne elektrane Zaporožje su trenutno u fukciji, a strujom su snabdeveni potrošaci i s leve i s desne obale Dnjepra!

Prema njegovim rečima, pet osoba zadobilo je lakše povrede, a dvoje je teško povređeno.

Rogov je u objavi na svom Telegram kanalu optužio ukrajinsku stranu da napadima pokušava da omete najavljenu posetu delegacije Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) i da se „sveti lokalnim stanovnicima zbog njihove želje da prenesu istinu o onome što se dešava“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Proruska vojno-civilna administracija Energodara saopstila je ranije sinoć da je ukrajinska vojska granatirala stambene delove grada u regionu Zaporožja.

Nešto ranije u toku večeri, administracija Energodara je saopštila da su ukrajinske trupe ispalile pet svetlećih minobacačkih bombi na teritoriju nuklearne elektrane Zaporožje na obali Dnjepra, kako bi izazvale požar.

Gradska uprava Energodara saopštila je ranije juče da su ruske oružane snage oborile ukrajinski dron kamikazu iznad teritorije nuklearke Zaporožje, a da je meta drona bilo skladište istrošenog nuklearnog goriva.

Ruska i ukrajinska strana danima razmenjuju optužbe za granatiranje najveće nuklearne elektrane u Evropi, koja se nalazi na jugu Ukrajine na levoj obali Dnjepra.

Nuklearka je od marta pod kontrolom ruskih snaga, a u njoj radi ukrajinsko osoblje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter