Izvor: Tanjug
03.09.2020 u 19:30
0

Rumunija PREDNJAČI po BROJU ZARAŽENIH korona virusom!

U Srbiji je u poslednja 24 sata testirano 8.432 osoba, od čega je pozitivno 95, preminule su još dve osobe od posledica infekcije korona virusom, a Rumunija sa 1.365 beleži najveći broj novozaraženih u regionu.

Ukupno je u Rumuniji do sada obolelo 91.256 ljudi, a u protekla 24 časa preminule su još 44 osoba, čime je broj smrtnih slučajeva dostigao 3.765, preneo je Ađerpres.

U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata registrovan najveći broj novozaraženih korona virusom do sada, 369, pa je broj aktivnih slučajeva u ovom trenutku 2.634.

Tri osobe su preminule, saopštio je Nacionalni štab za civilnu zaštitu.

SAZNAJTE I OVO…

FIMSKA PLJAČKA U MLADENOVCU! Izvadili PIŠTOLJ, vezali TAKSISTU pa ga ODVEZLI njegovim KOLIMA u PLJAČKU!

ŽELE DA GA UBIJU! Hag odbio zahtev za hospitalizaciju Ratka Mladića!

GODFRI: U Vašingtonu o ekonomskim temama, ali Grenel neće limitirati razgovore!

SRBIN U AUSTRIJI UHAPŠEN ZBOG MASKE PROTIV KORONE: Krenuo u krađu, ali se OVAKO zeznuo!

MESECIMA IH DRŽALI ZAKLJUČANE U KUĆI ZBOG STRAHA OD KORONE: Sud oduzeo roditeljima troje dece!

U poslednja 24 sata u Bosni i Hercegovini je registrovano 286 osoba zaražene korona virusom, a devet osoba je preminulo, potvrđeno je iz entitetskih zdravstvenih ustanova, preneo je portal Kliks.

U Sloveniji su u poslednja 24 sata potvrđena 53 nova slučaja korona vursa, što je manje od jučerašnjeg rekordnog porasta, ali i dalje među najvišim dnevnim bilansima od početka epidemije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter