Izvor: rts
12.08.2023 u 15:48
0

RUSI OSUJETILI JOŠ JEDAN NAPAD: Kijev pokušao da napadne Krimski most raketama S-200,ruski raketni brodovi krenuli u Severni okean(FOTO-VIDEO)

Snažne eksplozije na Krimu, zaustavljen saobraćaj preko Krimskog mosta, Rusi tvrde da je Kijev pokušao da napadne Krimski most sa raketama S-200. Sergej Šojgu obišao je Severnu flotu, a grupa ruskih ratnih brodova krenula je u Severni okean. Ruske snage zauzele su četiri uporišta Oružanih snaga Ukrajine u pravcu Kupjanska, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

Ministarstvo odbrane Rusije navodi da je Kijev pokušao da napadne Krimski most raketama S-200, a ne sa dronovima. -Ukrajinske rakete su na vreme otkrivene u presretnute od strane PVO, navelo je Ministarstvo. I dalje se tvrdi da nema štete ni žrtava.

UKRAJINCI ĆE BITI RAZORENI, ZNATE LI NA KOGA STE KRENULI? Ruske snage kidaju kod KUPJANSKA

Čuju se eksplozije oko Krimskog mosta koji povezuje ovo ostrvo sa Rusijom. Saobraćaj preko mosta je obustavljen, saopštili su zvaničnici.   Aktivirale su se i sirene za vazdušnu opasnost. Na snimku mosta se vidi kako dim izbija iz konstrukcije.

Sergej Aksjonov, načelnik Krima kojeg je imenovala Rusija kaže da su oborena dva drona u oblasti Kerčkog moreuza. Prema njegovim rečima, most nije oštećen.

-PVO sistem je oborio dve neprijateljske rakete u oblasti Kerčkog moreuza. Krimski most nije pogođen-, naveo je Aksjonov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter