Izvor: HappyBSC
08.04.2022 u 13:00
0

RUSI PREKO DRUŠTVENIH MREŽA TRAŽE SVOJE MRTVE! Ukrajinci čuvaju više od 7.000 tela poginulih ruskih vojnika

Preko 7000 tela ruskih vojnika nalazi se u ukrajinskim mrtvačnicama i hladnjačama u železničkim vagonima.

Ukrajinci čuvaju beživotna tela onih koji još nisu traženi od njihove države, tvrde ukrajinski zvaničnici za Vašington Post.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oleksij Arestovič, savetnik šefa predsjedničke adminstracije je izjavio da se podaci ukrajinske vlade o 18.600 poginulih ruskih vojnika bazira na ukrajinskim izveštajima sa bojnog polja i presretnutim ruskim komunikacijama.

Po njegovim rečima Ukrajinci su treći dan rata pokušali da vrate tela 3.000 ruskih vojnika ali je ruska strana to odbila uz tvrdnje da ne veruje u te brojeve i da nemaju podatke da je toliko poginulo.

Ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova napravilo je veb stranicu i Telegram kanal gde Rusi mogu pretraživati slike poginulih i zarobljenih vojnika. Takođe, mogu ispuniti i onlajn upit da pitaju za članove porodice.

Kako Rusija tvrdi, Ukrajina lažira brojke umrlih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter