Izvor: Afera
27.08.2023 u 10:34
6

„RUSIJA ĆE IH SVE UNIŠTITI, NEPOBEDIVA JE“: ORBAN još jedom PLJUNUO u LICE ZAPADU! (VIDEO)

Strategija EU i SAD u sukobu u Ukrajini je pogrešna, plaćaju Ukrajinci i Evropljani, nova strategija bi bila povezana sa slanjem trupa u Ukrajinu, a zapadne zemlje to još ne žele, rekao je mađarski premijer Viktor Orban.

– Sa strane Zapada, rat se odvija prema sledećoj strategiji: Ukrajinci se bore i ginu, a mi ih snabdevamo novcem, informacijama i oružjem. I mislimo da se ovom kombinacijom, bez našeg direktnog učešća… Rusija može pobediti. To je suština strategije.

I poslednjih više od godinu dana pokazalo se da ova strategija ne može da pobedi Ruse… Ova strategija nas definitivno ne vodi ni do kakve pobede“, rekao je Orban na konferenciji Tranzit, koji je emitovao TV kanal M1.

UKRAJINSKI NEONACISTI U BEOGRADU: Polemika na društvenim mrežama oko fotografije mladića snimljenje pre par dana !(FOTO)

Prema njegovim rečima, u takvoj situaciji „potreban nam je ili mir ili nova strategija“. „Ali nema nove strategije. Verovatno zato što bi centralni element nove strategije bio… slanje vojske. Niko to ne želi u ovom trenutku“, rekao je mađarski premijer.

„Mislim da je to takva strateška greška, greška planiranja, vojna strategija Evropske unije i Sjedinjenih Država, za koju plaćamo ogromnu cenu, uključujući i nas. A Ukrajinci plaćaju najveću cenu.


Ali mi takođe plaćamo, jer smo poslali 70 milijardi evra, a sada razgovaramo o slanju još 50 milijardi evra… dok se evropska ekonomija suočava sa tako ozbiljnim problemima da je svaki peni bitan – rekao je Orban.

„ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SVIH VREMENA“: Danil Medvedev ne mari šta će reći Federer i Nadal!

On je ranije rekao da se ne zna koliko dugo će EU moći da pruža finansijsku podršku Ukrajini, s obzirom na nedostatak izveštaja na šta je potrošeno 70 milijardi evra iz planiranog sedmogodišnjeg budžeta EU. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto rekao je ranije da Budimpešta čeka izveštaj o sredstvima koje je EU izdvojila za podršku Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„RUSIJA ĆE IH SVE UNIŠTITI, NEPOBEDIVA JE“: ORBAN još jedom PLJUNUO u LICE ZAPADU! (VIDEO)”

  1. Ja razumijem gospodina Orbana nedaju se covjeku pare vise u vjetar jer je covjek pametan i zna da Ruse nemoze pobijediti milijarde dolara i tone eksploziva njemu je stalo do napredka njegove drzave i naroda a ne do onih ukrajinski fasista…

    7
    0
    Odgovori
  2. Ako ste pazljivo procitali Orban govori o novoj strategiji koja podrazumeva slanje trupa u Ukrajinu.On kaze“mi za sada nismo spremni zato,ali sta to zapravo u sustini znaci? Pa znaci da ce se u jednom trenutku to i dogoditi,a onda neka nam je Bog na pomoci svima.

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter