Izvor: happybsc
26.08.2023 u 11:23
23

UKRAJINSKI NEONACISTI U BEOGRADU: Polemika na društvenim mrežama oko fotografije mladića snimljenje pre par dana !(FOTO)

Pre nekoliko dana na društvenoj mreži IKS, nekadašnji tviter, objavljena je fotografija mladića koji nosi Ukrajinsku zastavu i na sbei ima jasna neonacistička obeležija.

Naime kako na fotografiji stoji mladić koji je usnimljen u jednoj od Beogradskih ulica nosi zastavu Ukrajine i slikan je go do pojasa na desnom rmenu jasno obeležena stoji tetovaža u kojoj veliča nacistički koncentracioni logor Bunhenvald „Jedem das Seine“ “ Što u prevodu znači svakom svoje“

DAČIĆ KOD LAVROVA! EKSKLUZIVNO za BSC HAPPY – OTKRIVAMO DETALJE! (VIDEO)

Kasnije su nastvaku velikog broja konemtara prikazali da mladić zapravo ima potpuno iskopranu kapiju sa ulaza.

Ova fotografija kao i veličanje UKRO NACIONALIZMA u Beogradu našla ja na osudu pratilaca, na drštvenim mrežama, i u komentarima se uglavnom zahteva da se ultradesničarima i nacistima zabrani ikakav dolazak u Srbiju ili im se pak uskrati gostoprimstvo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

23 thoughts on “UKRAJINSKI NEONACISTI U BEOGRADU: Polemika na društvenim mrežama oko fotografije mladića snimljenje pre par dana !(FOTO)”

  1. U roku od odmah ,marš iz moje zemlje.Šta je sledete, oktobar…. ološi .Stalno se pravimo ludi ,kao to je sloboda,nek ide kući pa nek se Ukraine kolko hoće. Policijo!Radite bre svoj posao.

    47
    1
    Odgovori
  2. Da li je to znak demokratije, ako neko u srcu Beograda veliča nacizam? Gde je policija, hocemo toj bagri jos da ostavimo prostora da se šeta našim ulicama? Ovo je velika sramota i poniženje za Srbe i srpsku naciju!!! Ko nas je klao, vesao, kopao oci , porio, streljani, sekirama našalio… i da ne nabrajam vise . Dokle tih majmuna, proterati u Ukrajinu, pa neka se tamo dici, satana jedna fašistička!!!

    43
    0
    Odgovori
  3. Kao prvo. Vas novinar koji je napisao ovaj tekst treba da nauci da pise ispravno recenice.( Kasnije u nastavku velikog broja komentara prikazali) ????( Naime na fotografier stji mladic koji je usnimljen) zar taj mladic nije snimljen ili uslikan sa zastavom mjesto usnimljen?

    11
    2
    Odgovori
  4. Ovo treba izbaciti sve napolje.Ali zna se da je sve ovo preko srpskog NVO,Hill/a,CIAe, srpske vlade…ALI NE I SRPSKOG NARODA.KAD TAD CE MNOGI ODGOVARATI ZA SVA ZLA. SRBIJA = RUSIJA !!!

    16
    0
    Odgovori
  5. Moj otac bi me zapalio benzinom da se ja pojavim ovako sa ovom tetovazom , verujte da bi i jos da odem u mirnu drzavu koja nikada nikoga nije napala , uvek se branila i o tim stvarima treba da razmislja BRIKS. Pohvalno je sto Briks razmislja o zapadnjackim sankcijama i kako tome stati na put , konacno se dozvali pameti .

    13
    0
    Odgovori
  6. Хајде да се види ко велича и брани нацисте често на неким ТВ каналима. Зар се до сада нису доказале две особе, а чести су гости. Ово је сада већ вређање српског народа који је углавном антифашистички оријентисан. Ове зликовце треба протерати из Србије.

    15
    0
    Odgovori
  7. …pošao dečko kod koksa.,Ž. Mitrovića na posao.,u vestima čita o zločinu uruči. Od 500 ubijenih civila 75 su bili mrtvi,a oni što su palili cigaretu u prikolici i valjalo se po trotoaru su mrtvi,ali nisu znali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter