Izvor: BSC Happy
25.08.2023 u 22:10
4

DAČIĆ KOD LAVROVA! EKSKLUZIVNO za BSC HAPPY – OTKRIVAMO DETALJE! (VIDEO)

Za BSC Happy portal govori ministar spoljnih poslova u Vladi Srbije Ivica Dačić.

Kada bi trebalo da nastupi Vaš susret sa ruskim šefom diplomatije Sergejom Lavrovim?

– Postoji nerealizovan susret od prošlog puta kada je ministar bio Nikola Selaković. Nezavisno od toga ja sam izabran na sednici Vlade za kopredsedavajućeg Mešovitog komiteta za saradnju sa Ruskom Federacijom. Sa druge strane je ruski ministar Rešetnjikov, koji se bavi pitanjima ekonomije i trgovine. Ja čekam da on odredi određeni datum kada bismo mogli da se sastanemo. To treba da bude u Moskvi i treba da bude prilika za susret sa Sergejom Lavrovim, a kada će se desiti susret… 


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “DAČIĆ KOD LAVROVA! EKSKLUZIVNO za BSC HAPPY – OTKRIVAMO DETALJE! (VIDEO)”

  1. Svaku rec recenicu koju je uzgovirio JE na mestu i istina o Turcima i za Ameriku. Dajuti pomoc za mostove puteve. .. $$$$$ pa posle iscekuju da nesmes ama bas nista da kazes ,to je taj zapad i EU. Ucena,e nece moci ove noci kod nas tako da prolazi to.

    4
    0
    Odgovori
  2. Vucicit kod Stoltenberga, a Dacic kod Lavrova, ovo SE zove „Kurvinska Po( sla) litika! Dokle bre! U dva kurca odjednom ,rasparace SE vam Cmar , pederasti jedni!

    3
    1
    Odgovori
  3. Dobar je za kafanu,voli da zapeva,to što je uzeo koferče je nameštaljka,ipak je on predsednik stranke,i ministar godinama….jel bi voleo neko da nema Leba da jede.mi smo okupirana zemlja i mora da se bude strpljiv…..

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter