Izvor: Afera
27.08.2023 u 10:12
7

„SMEJE NAM SE NA OBALI MORA UZ ČAŠU VISKIJA“: POZNATI RUSKI NOVINAR otkrio gde je PRIGOŽIN! – „SVE JE INSCENIRAO KAO I UVEK“ (VIDEO)

„Prema najlogičnijem tumačenju pada aviona Evgenija Prigožina, navodno se radi o inscenaciji njegove smrti, i povlačenju vođstva privatne vojne kompanije „Vagner“ u ilegalu.

Ovo je izjavio Petar Skorobogatov, glavni urednik političkog odeljenja i zamenik glavnog urednika ruskog magazina „Ekspert“, u intervjuu izraelskom novinaru Aleksandru Valdmanu.

– Jedina verzija koja se ne suočava sa teškim problemima iz ugla analize dostupnih podataka je velika inscenacija, uz možda učešće ruskih tajnih službi. Da, zvuči nekako kao teorija zavere, ali to se uklapa u Prigožinov stil, koji je već organizovao slične stvari u Africi.

„PRIGOŽINOV AVION NIJE OBOREN RAKETAMA ZEMLJA-VAZDUH“: PENTAGON otkriva NEVIĐENE DETALJE NESREĆE, ne veruje u SMRT ŠEFA VAGNERA! (VIDEO)

Drugo, privatna vojna kompanija „Vagner“ je stekla previše ozbiljnu popularnost u javnosti koja nije karakteristična za njihov profil. Ako je u interesu Rusije i samog Prigožina da „Vagner“ nastavi sa aktivnostima, onda je bolje da se povuče u ilegalu, da se zadrže informacije o Prigožinu u tajnosti, i nastavi sa radom.

Uveren sam, da će se i dalje pojavljivati fotografije koje pokazuju da je Prigožina viđen ovde i onde, u različitim gradovima i delovima sveta“, rekao je Skorobogatov.

S njim se složio i vojni analitičar Jurij Barančik, koji je primetio da se istraga namerno odugovlači- još nije moguće izvršiti DNK analizu tela, pošto rođaci žrtava nisu u Rusiji.

LASER SMRTI: RUSKA „SOTONA“ – TAJNO ORUŽJE sa INFRACRVENIM ZRACIMA razara JURIŠNIKE (VIDEO)

– Prve sumnje su se pojavile kod mene, nakon priče o „turbo hladnjaku“. Zatim je rečeno da „crna kutija“ verovatno neće biti pronađena. Navodno su je trupe „Vagnera“ mogle preuzeti i brzo su se uputile na mesto pada aviona kako bi je tražile.

Ako je ne pronađu, a čini se da se ide ka tome, onda ispada da su je uzeli ljudi iz „Vagnera“. Ne bih se iznenadio, da je Prigožin sada negde na nekom luksuznom odmoru smejući se uz čašu viskija –  napisao je on na svom Telegram kanalu.

Barančik je naglasio, da što duže traje ova neizvesnost, to je veća verovatnoća da je sve to inscenirano.


– Ovo se uklapa i u verziju, da je Prigožinu dato dva meseca da sredi stvari, i da se potom povuče iz Rusije. Eto, on se sada „povukao – Ispunio je svoje dogovore“, zaključio je ekspert.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “„SMEJE NAM SE NA OBALI MORA UZ ČAŠU VISKIJA“: POZNATI RUSKI NOVINAR otkrio gde je PRIGOŽIN! – „SVE JE INSCENIRAO KAO I UVEK“ (VIDEO)”

  1. STO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO…KAD AUTOR NE BI IMAO PREZIME – SKORO BOGATOV…JOS DA U SE NESTO I POVERUJE…KAD BUDE – SASVIMBOGATOV…NECE NI PISATI ZA POMENZTI MAGAZIN…IMACE LOVE PREKO GLAVE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter