Izvor: Tanjug
23.09.2022 u 23:03
0

Rusija će nastaviti kontakte sa UN kako bi postigla konkretne rezultate u vezi sa sporazumom o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka!

Rusija će nastaviti kontakte sa Ujedinjenim nacijama kako bi postigla konkretne rezultate u vezi sa sporazumom o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka, izjavio je za TASS zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Veršinjin.

„Nastavili smo kontakte sa zvaničnicima UN na marginama Generalne skupštine UN. Nastavili smo da razgovaramo o onome o čemu smo prilično detaljno razgovarali u Ženevi“, rekao je Veršinjin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da će ti kontakti biti nastavljeni, jer su potrebni konkretni rezultati na osnovu memoranduma koji je potpisan sa Sekretarijatom UN u Istanbulu 22. jula.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je ranije danas da su ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i generalni sekretar UN Antonio Gutereš detaljno razgovarali o primeni istanbulskih sporazuma o izvozu ukrajinskih prehrambenih proizvoda iz crnomorskih luka i o nesmetanom izvozu ruskih poljoprivrednih proizvoda i đubriva.

Član ruskog pregovaračkog tima Leonid Slucki jasno: „Bezuslovna predaja Ukrajine uslov za pregovore!“

Kako se dodaje u saopštenju, Rusija i UN ponovo su potvrdile „zajedničku posvećenost očuvanju centralne koordinacione uloge međunarodne organizacije“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter