Izvor: blic
27.02.2022 u 17:05
0

RUSIJA DEMANTOVALA DA SU POČELI PREGOVORI! Moguće odlaganje za sutra?

Zamenik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Jevgenij Jenjin rekao je da će se razgovori između ruske i ukrajinske delegacije održati u ponedeljak ujutru po lokalnom vremenu.

Kancelarija predsednika Vladimira Zelenskog saopštila je da je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko pozvao ukrajinskog predsednika ranije u nedelju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Političari su se dogovorili da se ukrajinska delegacija sastane sa ruskom delegacijom bez preduslova na ukrajinsko-beloruskoj granici, u blizini reke Pripjat – saopštila je

– Aleksandar Lukašenko je preuzeo odgovornost da osigura da svi avioni, helikopteri i rakete stacionirani na beloruskoj teritoriji ostanu na zemlji tokom putovanja, sastanka i povratka ukrajinske delegacije – navodi se u saopštenju.

Ranije danas, ukrajinski poslanik Fjodor Venislavski saopštio je da su pregovori već počeli, ali je ubrzo stigao demanti iz ruskog Ministarstva spoljnih poslova odakle nije navedeno vreme održavanja pregovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter