Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 15:13
0

RUSIJA JE POBEDILA U UKRAJINI! Iz Kremlja je stiglo HITNO saopštenje koje je šokiralo SVET

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 39. dan. Ukrajina tvrdi da je vratila celu oblast Kijeva, kao i da se njena zastava ponovo nalazi iznad Černobilja.

Rusija će ostvariti sve ciljeve svoje specijalne vojne operacije u Ukrajini i nada se da će Moskva i Kijev na kraju moći da potpišu neku vrstu mirovnog sporazuma, saopštio je danas Kremlj, javio je Inferfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je pokrenula 24. februara specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini sa ciljem, kako navodi Moskva, denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter