Izvor: Kurir.rs
22.12.2022 u 10:17
0

„RUSIJA NEMA BLIŽEG SARADNIKA OD BELORUSIJE“: „Posetom Putina – Minsku dileme su otklonjene, jedna komanda, jedno naoružanje!“

Šta je povod za posetu ukrajinskog predsednika Americi? To je ujedno i njegovo prvo napuštanje zemlje od početka rata, 24. februara. Zvaničan poziv za posetu Sjedinjenim Državama upućen je pre nedelju dana, navode izvori iz administracije predsednika Bajdena. Zelenski je u SAD doputovao američkim vojnim avionom.

NAKON ŠTO JE ZELENSKI ZAVRŠIO GOVOR U KONGRESU: Nensi Pelosi dobila ukrajinsku zastavu iz Bahmuta sa potpisom vojnika!

Srećko Đukić, bivši diplomata dao je svoj uvid u celu priču tokom medijskog istupanja. 

Ovo je nova etapa rata, nova spirala. Putin je uoči posete Belorusiji izneo svoje planove, koji su krajnje militaristički. Zelenski se saglasio sa Bajdenom da mora da uđe u dijalog sa Putinom, i da napravi prvi korak ka mogućem okončanju rata – rekao je Đukić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je Putin rekao da NATO koristi sve svoje kapacitete protiv Rusije i ponovio da će Moskva ispuniti sve ciljeve vojne operacije u Ukrajini, Đukić je protumačio ove poruke.

– Znate Moskva ima običaj da odmah pakuje i šalje i emituje svetu konvencionalne političke poruke, uključujući i nuklearno oružje – počeo je Đukić. On je razdvojio konvencionalni i nuklearni rat kao nespojive. Prokomentarisao je protivraketne i nove PVO sisteme.

– Rusija nema bližeg saveznika od Belorusije. Treba imeti u vidu potpunu integraciju ruske i beloruske armije. Tamo postoji jedna komanda, jedno naoruzanje. Posetom Putina Minsku sve dileme su otklonjene – rekao je Đukić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter